71

Психолог консултира деца и възрастни в ДКЦ „Пълмед“

На 28 ноември психологът Светослав Атмаджов открива практика в кабинет в ДКЦ „Пълмед“. Специалистът има опит в работата с различни хора, възрастни и деца, оплакващи се от тревожност, трудности в интимните взаимоотношения, депресивни състояния и засегнати от различни житейски и здравословни кризи, както и такива с нарушения в социалната адаптация. Има солидна експертиза в психотерапията на юноши и възрастни, натрупана в Института за психично здраве и развитие - филиал Пловдив.

Психологът е работил и като обществен възпитател към Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. В момента е докторант в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, където преди години е завършил психология. Завършил е семестриално и клинична психология в Софийския упниверситет „Св. Климент Охридски“. Обучава се и в Школата по когнитивно-поведенческа психотерапия.

Психологът Атмаджов ще консултира пациенти в ДКЦ „Пълмед“ по график всеки вторник от 10:00 до 12:00 часа. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
хахо

хахо

30.11.2023 | 08:33

Причините за много от тези състояния не са в ръцете на който и да било Психолог! А В Държавната Машина - Правителството и Народното събрание! Респективно Съдебната власт и Прокуратурата! Къде са тези когато трябва да са тук?

Отговори
0 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?