Следвайте ни

Признание! Обичан анестезиолог е Лекар на годината в Пловдив

viber icon

Д-р Костадин Чифлигаров e Лекар на годината в Пловдив. Това съобщиха от Районната колегия на БЛС. Известният с отзивчивостта и човечността си медик ще бъде удостоен с грамота и плакет  на тържествена церемония на 22 октомври от 19 часа в ресторанта на „Парк-хотел Санкт Петербург”.

Д-р Чифлигаров е лекар-анестезиолог в клиниката по анестезиология и интензивно лечение (КАИЛ) в УМБАЛ "Свети Георги" и участва активно в борбата срещу пандемията от COVID-19.

 Проф.  Д-р Илия Петков Йовчев ще получи грамота и плакет за дългогодишна дейност в областта на медицината и активен принос в развитието на специалността „ УНГ  болести” . 

Районна Лекарска Колегия – Пловдив ще  удостои с грамота и плакет и доц. Мария Василева Атанасова за приноса й за развитие и прилагане на иновативна медицина и уникални техники в специалността „Вирусология” 

Районна Лекарска Колегия – Пловдив удостоява с грамота и плакет д-р Борис Николов Проданов в категория „ Ти си нашето бъдеще”

Д-р Неделя Атанасова Щонова ще бъде отличена в категория Социално отговорна медия в условия на глобална пандемия „Духът на здравето” – ВTV

Районна Лекарска Колегия – Пловдив удостоява с грамота, плакет и икона Областен Медицински Щаб на Пловдив за цялостна дейност и координация в борбата с Covid -19.

Районна Лекарска Колегия – Пловдив удостоява с грамота и плакет   Районна Здравна  Инспекция – Пловдив за активен принос за овладяване на разпространението на Covid -19 в област - Пловдив.

Награди ще получат и болниците "Св. Иван Рилски", "Света Каридад","Пълмед“, "Каспела" и "Свети Георги" за активния им принос в борбата с COVID-19. Отличия ще получат и медици за активната им борба срещу разпространението на коронавируса.

             

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Минчева

Минчева

21.10.2020 | 07:19

Всички са отличници, а броят на починалите главоломно расте....Голямо "усвояване" на средства по пътеките пада.

Отговори
2 3
sam

sam

21.10.2020 | 05:19

Google непрекъснато плаща от $ 27485 до $ 29658, за да направи снимка в мрежата от вкъщи. Присъединих се към това действие преди 2 месеца и спечелих $ 31547 през първия месец от това действие. Мога да кажа, че животът ми се подобри напълно! Погледнете го какво правя===>>>www.Selfmax5.com

Отговори
1 4
Трафик

Трафик

20.10.2020 | 23:50

Питах кой е шебека до доктора???!!!

Отговори
6 2
Затворът Панкрац (Чехия)

Затворът Панкрац (Чехия)

21.10.2020 | 08:45

Съдружникът на Маджо, Пашата и другите (от шайката...)

Отговори
5 0
Трафик

Трафик

20.10.2020 | 23:49

Анастезиолога! ХВАЛА МУ!!! А КОЙ Е ШЕБЕМА ДО НЕГО???!!!

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?