Следвайте ни

Пловдивската лекарска колегия награди шестима

viber icon

Шестима медици бяха отличени от Пловдивската колегия на БЛС с награди "Лекар на годината 2019”. Това стана на тържествена церемония в ресторанта на парк-хотел "Санкт Петербург" след годишното отчетно събрание на съсловната организация.  Наградите им бяха връчени от председателя на колегията д-р Атанас Калчев и секретаря д-р Георги Кръстев. 

"За мен това е признание на усилията на моите колеги в Медицинския университет. Посвещавам наградата на екипа, с който работя. Щастлива съм, че работя с толкова много квалифицирани и можещи колеги", заяви проф. д-р Мариана Мурджева, ректор на Медицински университет - Пловдив, удостоена с приз за своя принос за развитие и прилагане на иновативна медицина и уникални техники

Проф. д-р Иван Дечев, началник на Клиниката по урология в УМБАЛ "Свети Георги", получи награда „Отличен лекар от Регионалната колегия на Български лекарски съюз” като лекар на 2019 г.

Доц. Панайот Николов бе награден за дългогодишна дейност в областта на медицината и активен принос в развитието на дадена специалност.

 За приноса си за развитие и утвърждаване авторитета на съсловната организация признания получиха д-р Кирилка Пракова и д-р Емилия Спасова. В категорията „Ти си нашето бъдеще“ победител е д-р Неофит Спасов от Отделението по Детска онкохематология в УМБАЛ „Свети Георги”.

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?