Следвайте ни

Преди дългите летни разходки: Пловдивски ортопед-травматолог ни помага да се отървем от болката в ходилата

viber icon

Проблемите в областта на стъпалата измъчват много от нас, а летният сезон предполага повече движение и активност. В практиката си д-р Димитър Стаматов работи върху разрешаването на различни проблеми, които създават дискомфорт и пречат на доброто самочувствие.

Д-р Стаматов e специалист от високо ниво с множество сертификати в сферата на ортопедията и травматологията. Като опитен лекар, специализирал ходилна хирургия и работил в Англия, д-р Стаматов се стреми да прилага най-модерните методи в своята практика, за да допринесе за висококачествената диагностика и лечение на пациентите си. Консултира професионално и с особено внимание всички видове ортопедични и травматични заболявания на ходилото и глезена, сред които са плоскостъпието и изпъкналите кокалчета, и също така се занимава и с естетичната хирургия на ходилото.

Въпреки че проблемите със стъпалата в по-голямата си част не са животозастрашаващи, консултациите по тези въпроси не бива да бъдат отлагани, особено когато касаят пациенти в детска възраст. Профилактиката и разбирането на естеството на заболяването са от ключово значение за правилното израстване на децата и предпазването от травми при възрастните. От практиката на д-р Стаматов биха имали полза и жените със страст към високите обувки, тъй като токчетата са тясно свързани с наранявания и мускулно-скелетни нарушения. Според специалиста, както и при много други състояния, и тук своевременното решаване на проблемите не само спестява голяма доза болка и неудобства, но и предполага по-малко инвазивна терапия с по-бързи темпове на възстановяване.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?