Следвайте ни

Посолството на САЩ изненада с подаръци малките пациенти в УМБАЛ „Свети Георги“

viber icon

Книжки, комплекти за рисуване и играчки получиха малките пациенти на детските клиники на УМБАЛ „Свети Георги“. Благородния жест идва от посолството на САЩ в България и е осъществен в партньорство с Американската търговска камара и компаниите „AbbVie“, CMS, „Coca-Cola“, „ContourGlobal“, IQVIA, „McDonald's“, PwC, „Sensata“, „Woodward“, „Hilton“ и JDE.

20 комплекта с книжки, пособия за малки художници и играчки бяха предоставени на момчетата и момичетата, настанени в Клиниката по детска хирургия. „Изключително мил жест! Благодарим и от името на нашите пациенти“, каза началникът на клиниката проф. д-р Пенка Стефанова. Тя изрази надежда, че и в бъдеще ще продължи доброто сътрудничество с посолството на САЩ у нас.

Други 85 комплекта с книжки, пособия за рисуване и играчки получиха малките пациенти на Клиниката по педиатрия. Те са предназначени за деца на възраст над 2 години. Дарението бе предоставено на началника на лечебното звено проф д-р Иван Иванов, който изказа благодарността си към неочаквания жест.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Светанка Ризова

Светанка Ризова

20.07.2021 | 21:17

Надяваме се че книжките са с поучителни библейски истории

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?