Следвайте ни

Пловдивски лекари сред най-обичаните от пациентите СНИМКИ

Първото по рода си събитие, посветено на най-обичаните от пациентите лекари, се проведе в Пловдив

viber icon

В Пловдив в събота вечер се състоя Церемонията по награждаването на най-обичаните от пациентите лекари МИСИЯ СУПЕРДОК . В инициативата на Superdoc.bg и Ведра Интернешънъл бяха наградени лекарите, спечелили сърцата на своите пациенти!

В категория Ендокринология наградата получи пловдивския специалист доц. д-р Нарцис Калева – Ходжева - специалист по обща педиатрия и детска ендокринология в Детската клиника на УМБАЛ “Св. Георги” и в Медицински център по детски болести и детска ендокринология “Палечка” в Пловдив с 38 годишен опит.

Доц. Нарцис Калева – Ходжева получи своята награда от заместник -кмета по здравеопазване на община Пловдив Анести Тимчев.

„Високо професионално отношение към проблемите на пациентите! Бърза диагноза и адекватно и изключително резултатно лечение“ – е само един от отзивите на стотиците благодарни пациенти и родители, гласували за доц. Калева.

В категорията на невролозите пък отличие получи и д-р Радостина Каназирска, като един от най-търсените и високо оценени от потребителите на СУПЕРДОК специалисти. 

Първото издание на Мисия Супердок - първото по рода си събитие, посветено на най-обичаните от пациентите лекари, се проведе в парк –хотел “Санкт Петербург“, придружено с  много музика, танци и изненади. За доброто настроение се погрижиха от балет „Електра Джуниър“, Street Dance School “The Center”, малките танцьори от танцова формация „Dance Home“ както и танцова формация „Елика“

„В годината на пандемията лекарите бяха в окото на бурята повече от всеки друг път. Обществото осъзна още по-ясно колко благородна е медицинската професия и всеки човек стана свидетел на саможертвите и всеотдайността, които изисква тя. Моментите на криза неизменно доказаха колко е важно да изразяваме своята благодарност – към всичко, което ни носи щастие и утеха, към близките хора, но и към онези медици, които са ни предоставяли професионална, но и човечна грижа за здравето независимо от обстоятелствата. Именно това е Мисия Супердок. Мисия Супердок е своеобразен дълбок поклон към всички лекари-професионалисти, които са спечелили любовта, доверието и високата оценка на своите пациенти в година на изключителни предизвикателства! От своето създаване до края на 2020 год. в superdoc.bg са оставени над 200 000 оценки от пациенти, които са посетили лекар чрез сайта и именно този жест на благодарност към получената медицинска грижа стои в основата на настоящата инициатива“, споделят организаторите, които са избрали 14 специалности, в които бяха наградени най-търсените и високо оценени от потребителите лекари. Медиците бяха отличени със специални награди и диплом.

Най-ценната награда за всички тях обаче беше искрената благодарност на пациентите.

Живка Гецова

Живка Гецова

Сътрудник

Живка Гецова е завършила журналистика в СУ „Св. Климент Охридски“. По-късно прави магистратура по международна сигурност в Sciences Po, Париж, с насоченост към въпроси от сферата на глобалното здраве. Работила е за две европейски агенции и има опит в различни медии в страната и чужбина.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?