Следвайте ни

Пластичният хирург д-р Енчев се тества за коронавирус

viber icon

Водещият специалист по пластична и естетична хирургия д-р Ангел Енчев реши да се тества за коронавирус в Лабораторията на УМБАЛ „Пълмед“, Пловдив. Той е избрал лечебното заведение поради организацията в медицинския комплекс за пробовзимане за тестване на специално обособено място извън болницата.
 
Д-р 906090 планира да прекара празниците заедно със семейството и децата си и именно заради това извършва диагностика за наличие на covid-19 както с PCR, така и чрез бърз тест за антитела.
 
“След доброволна едномесечна самоизолация, реших да си направя тестовете за COVID-19, PCR и така наречения бърз тест. Очаквам и двата резултата да са отрицателни, а ако бързият тест покаже и наличие на антитела, още по-добре. Така ще мога спокойно да прегърна и целуна децата си за Великден.Нека бъдем разумни!Светли Великденски Празници! Пазете себе си и всички около вас! Благодаря на Бога, всичко е наред!”, написа пластичният хирург на звездите в своята страница в социалните мрежи и публикува резултатите от своите отрицателни PCR и бърз тест.
 
 
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?