Следвайте ни

Курсът за бъдещи майки "Първи грижи за новороденото“ - в online формат

viber icon

Изцяло online ще се проведе безплатният курс "Първи грижи за новороденото", организиран от фондация "За Нашите Деца" и УМБАЛ Пловдив. 

Виртуалната практическа лекция с началника на Отделението по неонатология д-р Диана Аргирова е насрочена за 30 юни 2020 г., вторник, от 14 до 16 ч. А новият онлайн формат на курса дава възможност да се включат бъдещи родители от цялата страна.

Майките и татковците ще се научат как да къпят и хранят правилно своето бебе, как да се грижат за неговата кожа, както и много други интересни и важни подробности, които ще им помогнат да се чувстват напълно подготвени за появата на новия член на тяхното семейство. 

За да се включат, очакващите своето дете в онлайн изданието на курса, е необходимо да потвърдят своето присъствие на email: [email protected] или на телефон 0885 764 838. Лице за контакт е Стела Александрова, социален работник към Център за обществена подкрепа „За деца и родители”- Пловдив.

Организаторите заявиха, че са решили да проведат курса дистанционно, тъй като интересът от страна на бъдещите родители е много голям. 

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?