49
Следвайте ни

Онколози, ревматолози и невролози се срещат в Пловдив

viber icon

Конференцията MedicRON Rheumatology & Oncology & Neurology ще събере под тепетата някои от най-добрите онколози, ревматолози и невролози от страната. Форумът ще се проведе от днес до 5 декември, а Пловдив за поредна година ще бъде домакин на осмото издание на събитието.

Мисията на конференцията е да обедини усилията на специалисти в областите ревматология, онкология и неврология от цялата страна, да посрещне интереса и нуждите от нови знания на своите участници и да подпомогне подобряването на практиката в бъдеще. По традиция и тази година научната програма ще бъде разнообразна и интригуваща и ще даде възможност за споделяне на нови идеи, обмяна на опит и дискусии по актуални въпроси, а водещите медицински компании ще предложат последните достижения в областите.

Конференцията през тази година ще премине под знака на ковид и ефекта му върху различните болести. Сред темите, които специалистите ще обсъдят, са връзката между неврологични заболявания и COVID-19, а най-добрите специалисти в страната ще дадат отговор на въпроса "Промени ли ковид статистиката на рака и онкологичните заболявания?". В панелите са включени над 30 лектори, сред които са  акад. проф. д-р Иван Миланов, проф. Галина Куртева и проф. Здравка Валерианова.

Станимир Кронев

Станимир Кронев

Репортер-редактор - екип "Бизнес"

Станимир Кронев е завършил журналистика в СУ и финанси в ПУ. Участва в създаването на редица културни и развлекателни събития в Пловдив. Публикува в американски издания.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

д-р Пламен КУКУ

д-р Пламен КУКУ

02.12.2021 | 18:47

Отивайте си, вече всичко е Ковид, разтурям седнянката!

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?