Следвайте ни

Онкоцентърът е в отлично финансово здраве

viber icon

Онкодиспансерът в Пловдив обслужва пациенти от цяла Южна България и всяка година отчита най-добрите икономически резултати от общинските здравни заведения. Балансовата печалба на дружеството е стигала дори до 3 млн. лева, което дава възможност на лечебното заведение да има собствени средства за инвестиции. За миналата година тя е над 1,6 млн. лева, а през 2018-а - 1,9 млн. лева. Дори и по време на ограничителните мерки в борбата с пандемията  през тази година Онкоцентърът е с много добри резултати.

Сегашният управител д-р Парашкев Цветков твърди, че доброто финансово здраве на лечебното заведение се дължи на добрата работа на лекарския екип и доверието, което в КОЦ-Пловдив са изградили сред пациентите. 

Самият д-р Цветков признава, че ще се кандидатира за втори мандат. Твърди, че дори да не го изберат, ще продължи да работи в Онкоцентъра,  с който е свързана по-голяма част от професионалната му кариера, а развитието на лечебното заведение се е превърнало в негова лична кауза.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Христо

Христо

08.07.2020 | 20:31

Много се ояде. В Австралия посред зима! Кой кат него! И то на авана! Кой от Вас е бил там- посред зима. Време му е за работа, която умее- хирург. Това е. Здравко знае ли за изпълненията му. Или само Калинов и Кирчев...и цялото Онко.

Отговори
2 0
Мая

Мая

08.07.2020 | 20:43

Е как така? Вярно ли е? Да не ебил на конгрес?

Отговори
0 0
Пенчев

Пенчев

08.07.2020 | 12:24

Тъкмо де, както сте почнали, ще му видите сметката и на него.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?