Следвайте ни

Обявиха конкурс за шеф на УМБАЛ "Св. Георги"

viber icon

Здравното министерство обяви конкурс за директор на УМБАЛ „Свети Георги” в Пловдив. Обяви за избор на членове на съвета на директорите са пуснати и за останалите големи държавни болници у нас - столичните „Пирогов“, „Александровска“, „Св. Иван Рилски“, „Св. Екатерина“, УСБАЛО, СБР-НК, както и на плевенската „Д-р Георги Странски“.

Конкурсите са за двама членове на борда - представител на държавата и управител.

Кандидатите трябва да са магистри по медицина, дентална медицина, право, фармация, икономика, здравен мениджмънт, както и да имат поне 5 години професионален опит. Документите за участие се подават до 5 март, а конкурсът ще се проведе на три етапа.

В момента изпълнителен директор на УМБАЛ „Свети Георги” е проф. д-р Карен Джамбазов. Той застана начело на най-голямата болница за първи път през 2010 г., а през 2016 г. бе преизбран. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

четящи

четящи

18.02.2021 | 19:03

Ново управление няма да има ще е старото с козметика ,а и да има ново тези братя пак ще са директори!

Отговори
2 0
доктори

доктори

18.02.2021 | 07:59

Братя Галева - Джамбазов и Мавров се мъчат да се бетонират преди изборите. Абсолютно некоректен подход е да се провеждат конкурси месец преди редовните избори с което да се вържат ръцете на новото управление на държавата. Но за представителите на ДПС това са неща без значение.

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?