Следвайте ни

Обявиха грипна епидемия в цялата Пловдивска област

viber icon

Обявена е грипна епидемия на цялата територия на Пловдив област от 29 януари сряда. За това информираха от Регионалната здравна инспекция. Мярката е наложена във връзка със зачестилите уведомителни писма от кметове на общини и директори на учебни заведенията в Пловдивска област за увеличаващия се брой отсъстващи ученици поради заболяване от грип и ОРЗ, потвърдено и от ОПЛ по места, РЗИ Пловдив обявява грипна епидемия  на територията на Пловдивска област, считано от 29 януари, сряда.

Считаме за уместно Регионално управление на образованието гр. Пловдив да създаде организация за преустановяване на учебните занятия от 29.01 до 04.02.2020 г. включително. Въведените до момента ограничителни мерки продължават, добавиха още от Регионалната здравна инспекция. Учениците от община Пловдив са в грипна ваканция от 28 януари, вторник.

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?