Следвайте ни

Д-р Калинов на конкурс за собствената си длъжност в общината

viber icon

Със заповед на кмета на Община Пловдив Здравко Димитров  е обявен конкурс за заемане на длъжността: Директор на дирекция „Здравеопазване” при общинската администрация в Пловдив. Длъжността в момента се заема от д-р Калин Калинов.

 "Аз съм временно изпълняващ на тази длъжност и затова е насрочен конкурс. Естествено е, че ще кандидатствам за длъжността", уточни още д-р Калин Калинов. Той отхвърли вероятността да се кандидатира за директор на Онкологичния център в Пловдив.

"Това няма как да стане, тъй като съм председател на временната комисия за управител на Онкоцентъра", уточни д-р Калин Калинов.  Длъжността Директор на дирекция „Здравеопазване” при общинска администрация – гр. Пловдив, е свързана с разработването и провеждането на политиката на община Пловдив в сферата на здравеопазването, икономика на здравеопазването, лекарствената политика, възлагане и управление на общинските здравни заведения.

Размер на основната заплата – до 1700 лв. Основният размер на заплатата за длъжността се определя в зависимост от професионалният опит на кандидата, съгласно нормативните актове, определящи формирането на възнаграждението.

 

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?