71

Нови терапии събират в Пловдив дерматолози от цялата страна

Дерматолози от цялата страна се събират под тепетата на  поредната си 15 – та конференция. Форумът ще се проведе в Новотел –Пловдив от 5-ти до 7-ми април. Тази година темата на събитието е „Скритите аспекти в дерматоалергологията и имуномедиираните заболявания“.

„Конференцията има за цел да разкрие новите диагностични и терапевтични стратегии в областта на имуно-медиираните заболявания и дерматоалергологията. Нежеланите лекарствени реакции към новите лекарства изискват също нови знания и умения за овладяването им. Предизвикателствата на „инкогнито“ дерматозите, алергените в храните и психосоматичните аспекти при кожните заболявания ще бъдат друга важна тема от нашата научна програма“, съобщават от Българското дерматологично дружество.

В рамките на конференцията ще се проведат и практически курсове предназначени, както за начинаещи, така и за опитни дерматолози, които искат да усъвършенстват своите умения в дерматоскопията и отчитане на релевантността на резултатите при дерматоалергологичните тествания, уточняват още организаторите.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?