Следвайте ни

Нова трагедия в Пловдив! Ковид уби 35-годишен лекар, оставя две сирачета

viber icon

Коронавирусът покоси пловдивски лекар в разцвета на силите. 35-годишният рентгенолог от МБАЛ "Парк Хоспитал" д-р Ивайло Гоцев е издъхнал след две седмици битка с инфекцията. В неделя той е бил интубиран и е починал в УМБАЛ "Еврохоспитал", където се е лекувал. Там бил приведен в COVID отделението с висока температура и кашлица. В последните дни от живота е бил на кислородна терапия. Лекарят оставя две малки деца сирачета, заявиха колегите му.

 Д-р Гоцев не е имал придружаващи заболявания. Лекарят постъпил на работа в "Парк Хоспитал"  през лятото. Бил отговорен, съвестен, амбициозен и се ползвал с уважение от екипа на частната болница и пациенти, заявиха от здравното заведение.

Д-р Гоцев се е заразил по време на отпуската си, затова в "Парк Хоспитал" не е имал контактни колеги, когато е проявил симптомите, добавиха от частната болница.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

ГЮРО

ГЮРО

23.11.2020 | 17:53

След като забраниха всички останали болести, всичко вече е Ковид. Дори и катастрофиралите са С Ковид. Нещо като грип, инфаркт, инсулт, хепатит да сте чули? Крака си да счупиш, пак ще е С Ковид. Ето така се налага медицинският фашизъм. Нищо, че тестовете за ковид са с много ниска точност. Но те решават съдби и животи. "Неправилно" болните чакат по десетки часове на стълбите на болницата, щото тестът им е отрицателен.

Отговори
4 7
беж бе

беж бе

23.11.2020 | 21:06

Селски бек конспираторки аре изкарай го като ти знае устата ос рана. Щото не си го карал затова дрънкаш. Но да има и други болести освен КИТАЙСКИЯ ВИРУС

Отговори
1 1
Лекар

Лекар

23.11.2020 | 16:19

Нека каже Мангъров сега на семейството му, че горят само сухите съчки, а младите трябва да живеят и се веселят и да пият чай и аспирин, ако лепнат вируса. Светла му памет на доктора и да почива в мир!

Отговори
11 3
грешка

грешка

23.11.2020 | 15:31

Китайския вирус уби този човек. Не използвайте лъжливото име което китайската здравна а не световна организация измисли. А иначе Борисов и джипа да са ок...и Абигеров да си пълни гушата...нищо че умират млади хора . Аз самия карах китайския вирус в болница макар че до последно се пазих. Уви това чака всички.

Отговори
6 12
бре

бре

23.11.2020 | 15:54

Колко китайолизци гъ золизци на собствените си убийци. Споко ще има още китайски вирус щото се дупките на убийците си подлоги китайски

Отговори
4 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?