71

Медицински център „Прослав“ с нова апаратура за диагностика и рехабилитация

Един от най-модерните центрове за физиотерапия и рехабилитация в Пловдив вече разполага с нов ехограф за диагностика на фирма Zimmer Medizinsysteme – Германия. Медицински център „Прослав“, който се намира в едноименния квартал, е изцяло проектиран за нуждите на физиотерапията и разполага с удобен собствен паркинг и достъп за трудноподвижни хора.

„Ехографията е много полезен, безвреден метод, който в ръцете на опитен специалист дава добра информация за състоянието на меките тъкани. Често се използва като първично средство за образна диагностика при пациенти, които идват без ЯМР и за селектиране на такива, които се нуждаят от ядреномагнитен резонанс. Добрата диагностика е предпоставка за правилно лечение“ уверяват ортопедът д-р Георгиев и физиотерапевтът д-р Джурджев, които за всеки пациент предлагат най-добрата индивидуална програма според заболяването му. 

От този месец МЦ „Прослав“ разполага с иновативна роботизирана система за рехабилитация на ръка. Системата е особено подходяща за пациенти след прекаран инсулт, операция или травма. Лечението е базирано на невро-рехабилитацията и предлага интелигентна система за настройка с пасивно, активно и огледално управление, както на цяла ръка така и на отделни пръсти.

„Здравето и добрата обща функционалност на организма е приоритет при провеждането на процедурите. Наш ангажимент е пациентите да получат най-добрата медицинска грижа“, уверяват специалистите.

Медицинският център се намира в гр. Пловдив на ул. „Просвета“ № 1Г Консултациите са с предварително записване на тел: 0878 35 00 50, 032 207 900 или на Email: [email protected] и Website: https://www.mcproslav.bg

 

Оцени новината

Оцени новината
4.2/5 от 5 оценки
4.2/5 от 5 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?