Следвайте ни

Медицински център-6 с втори временен шеф, търсят титуляр

viber icon

Смяна на управител предстои отново в Медицински център-6. Д-р Тодорка Цанкова, назначена за временен шеф до провеждане на конкурса, е подала молба за освобождаване и на сесията на Общинския съвет на 16 февруари нейната оставка ще бъде гласувана.

По предложение на зам.-кмета Величко Родопски пак временно общинската поликлиника ще се ръководи от д-р Станка Павлова, ако местният парламент го подкрепи. Д-р Павлова също ще управлява здравното заведение до конкурса. 

За две години в поликлиниката се смениха няколко шефове, а и няма много желаещи за управлението й. Кадровият и финансов проблем  в МЦ-6 започна от предишния мандат, след като поликлиниката беше извадена от собствената си сграда на ул. „Любен Каравелов” до хотел „Лайпциг" и преместена в Първа градска болница срещу Централна гара. Едновременно с това Общинският съвет преобразува ДКЦ-6 в МЦ-6. 

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?