Следвайте ни

Кой е д-р Кръстев, обвинен в ужилването на НОИ с фалшиви болнични

viber icon

Свързани новини

Д-р Георги Кръстев, обвинен за издаване на фалшиви болнични, е един от най-известните лекари в Пловдив и е сред водещите ортопеди в областта.  Започва работа в Работническата болница в Мадан, а след това във Висшия медицински институт в Пловдив. Две години е директор на Пловдивската окръжна болница, а в продължение на 12 години ръководи ДКЦ 1 в Пловдив. Продължава работата си като ортопед в общинското здравно заведение, след като през 2012 година бе освободен от ръководния пост. Привлечен е като специалист в УМБАЛ "Каспела".   През 2013 г. е  водач на листата за народни представители в Пловдив-град от СДС . "Избрах ясното дясно, защото то е свобода. Има два вида мислене - дясно и грешно. Политиките са за живи и здрави хора", заяви тогава  е д-р Кръстев. Не успя да влезе в Народното събрание и продължи работата си като лекар.
Оперира в болници в цялата страна. Два мандата бе председател на Регионалната колегия на Българския лекарски съюз. На последното отчетно-изборно събрание през март 2018 г.  на местната съсловна организация бе избран за неин секретар. Силно харизматична личност, той е сред най-активно ангажираните лекари в Пловдив и областта, работещ добре с медиите.


  

Свързани новини

Още от категорията

Виж всички

Коментари (10)

Трафик

Трафик

28.08.2020 | 19:43

Кой от вас беше там и видя измамите???! Кой от вас има право да каканижеш глупости когато той само е уличен без да е доказано!!!! и шибаната прокуратура си позволява публичност... А вие се побъркахте полудяхме от просташки питаници и дрънканици... Каква ви е драмата??? Завист и огромна безхаберност и простотия... Не го мислете доктор Кръстев всичко ще е ОК...има клевета има оправдание..

Отговори
1 3
ИСТИНАТА В НОИ ПЛОВДИВ Л-ЛА

ИСТИНАТА В НОИ ПЛОВДИВ Л-ЛА

28.08.2020 | 11:58

Този пушек тръгнал от НОИ пловдив не е бял той е черен...В това звено има изключително много пропуски професионални. Тази специалистка Джинева има цял отдел специалисти и ако няма 20 стотинки НЕ ПРЕВЕДЕНИ Т.Е ПЛАТЕНИ по ДОО осигуряване не се изплащат болниЧни и се започват безкрайни писания...т.е. тука не е имало контрол две божи години...КЪДЕ ДЖИНЕВА ВИ Е КОНТРОЛА ...НА НАНКОВЦИ НА ГЕРЕНОВЦИ И КОМПАНИЯ...КАКВО СТЕ СЕ СТАИЛИ И НАПАДАТЕ.... И някакви жулналисти пишат едни безмерно неясни им глупости че фирмата не е плащала ДОО в годините а само здравни осигуровки .На всеки що годе икономист му е ясно че болнични не се изплащат с това че имаш редовни здравни осигуровки....болнични се изплащат на български граждани осигурени редовно ЗА ДОО И ТО - САМО АКО РЕАЛНО СА ВНЕСЕНИ В БЮДЖЕТА ОСИГУРОВКИ ЗА ВСИЧКИ ОСИГУРИТЕЛНИ СЛУЧАИ.... КЪДЕ ТУКА Е ВИНАТА НА ДОКТОР КРЪСТЕВ ЧЕ СА СИ ПИПАЛИ В НОИ УШИТЕ 2 ГОДИНИ И СА СПАЛИ И СА ПЛАЩАЛИ БОЛНИЧНИ.... ТУКА ВИНАТА Е НА НОИ КАТО ОРГАН НА ПРИЕМАНЕ ОТЧИТАНЕ КОНТРОЛ И ИЗПЛАЩАНЕ ОБЕЩЕТЕНИЯ ПО БОЛНИЧНИ....Т.Е. КОНТРОЛА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО Е ТЕХЕН..... ИЛИ ВИНАТА АКО ИМА ТАКАВА ЗА ОЩЕТЯВАНЕ НА БЮДЖЕТ И ЗДРАВНА КАСА Е ТЯХНА...ПЕРСОНАЛНО НА РОЗАЛИЯ ДЖИНЕВА... ДО КОГА ТАЗИ ПЕРСОНА ЩЕ МИНАВА МЕЖДУ КАПКИТЕ... И СЕГА ТАЗИ ДЖИНЕВА ЩЕ МИ СЕ ОБЛИЧА В БЯЛО И ЩЕ СИ СЛАГА ОРЕОЛ...И НАЙ ГОЛЯМОТО НАХАЛСТВО ЩЕ Е СВИДЕТЕЛ И ОТКРИВАТЕЛ НА ОГРОМНИ ВИДИТЕ ЛИ ОРГАНИЗИРАНИ ГРУПИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ..... НА КОГО НЕ МУ Е ЯСНО ЧЕ ЖЕНАТА НЕ Е В НОИ ПО ПРОФЕСИОНАЛНИ КАЧЕСТВО И УМЕНИЯ.ЖЕНАТА Е ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА И НЕ САМО??!?! ИМА ЕДНА ПОГОВОРКА БЪЛГАРСКА ЗА ОНОДЕНИЯ ЧИРАК ЧЕ НЕ Е ЧИРАК... ..ПОКУРАТУРАТА Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СЕ СЕЗИРА И ТЯ СЪЩО ДА БЪДЕ ПОДВЕДЕНА ПОД СЪЩАТА ОТГОВОРНОСТ.....И ОТСТРАНЕНА ОТ ДЛЪЖНОСТ В ТОЗИ НОИ - ПРЕДИ ГОДИНИ ИЗЧЕЗНАХА ДОСИЕТА ЗА ПАТЕНИ ОТ АДВОКАТИ ОСИГУРИТЕЛНИ ВНОСКИ...ЗА ГОДИШНИ ИЗРАВНЕНИЯ... ПАК ПО ТЯХНА ВИНА НЯКОЙ ЧИНОВНИК ГИ БЕШЕ МЕТНАЛ ПРЕЗ ВРАТА СИ И ГОДИНИ НА РЕД СЪЗДАВАХА ПРОБЛЕМИ НА САМООСИГУРЯВАЩИТЕ СЕ.... ИЗЧЕЗНАХА ДОСИЕТА ПЕНСИННИ ОТНЕСОХА ГО ИЗКЛЮЧИТЕЛНИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ ГАЛЯ ДИМОВА. И ОЩЕ И ОЩЕ... НАПРАВИХА КУП ИЗМАМИ С КУПУВАНЕТО И ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ФАЛШИВ ТРУДОВ СТАЖ... И ЗА ВСИЧКО ТОВА МАДАМ ДЖИНЕВА УСПЯВА ДА СЕ ЗАПАЗИ И СЕГА ГОЛЯМАТА ОТКРИВАТЕЛКА..... ВРЕМЕ Е ТАМ ДА ИМА РЕД.....И ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ ЗАЕМЕ СЕРИОЗНО НЕ ИЗБИРАТЕЛНО............. ДОКТОР КРЪСТЕВ НЕ Е ВИНОВЕН И ТОВА ЩЕ СТАНЕ ЯСНО............НО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОВЕРЯТ И ОСТАНАЛИТЕ ВЪВ ВЕРИГАТА.....

Отговори
1 2
Юлия

Юлия

27.08.2020 | 13:22

Явно, не съм чела добре обвинителните материали. Там се говори за фалшиви болнични, ощетяване на Здравната каса, но за лично облагоделстване, като че ли не. Била съм му пациент и съм с добри впечатления. Не съм виждала толкова много пациенти пред кабинета на друг лекар и то откъде ли не. Може и да има участие в тая далавера, но си има разследващи органи. Нека съвестно си свършат работата и тогава да коментираме кой какъв е. Не е хубаво да се очерня така човек преди да е свършило разследването. Пожелавам му успех в доказване на истината.

Отговори
5 3
Пловдив

Пловдив

27.08.2020 | 09:29

Тук се говори за КРАЖБА и фалшиви болнични листове издадени от него и облагоденстване от него! Това че бил добър професионалист, позволява ли му да извършва документна измама????

Отговори
6 3
Иван

Иван

28.08.2020 | 00:21

Как разбрахте, че той ги е издал болничните и че са фалшиви?!Това, че се е подписвал не е доказателство, че не е имало основание за издаване на болничен! И, аз познавам семейство с проблеми в колената, които ходят заедно на лекар / не при д-р Кръстев /, трябва ли да мислим, че симулират?

Отговори
4 2
Манолови

Манолови

27.08.2020 | 02:45

Подкрепяме и се присъединяваме към написаното за д-р Кръстев в статията! Изключителен професионалист и човек!

Отговори
10 8
Трафик

Трафик

27.08.2020 | 01:19

Изключителен лекар! Изключителна личност! Изключителен човек....! Показно и глупаво активно мероприятие по списък за опраскване.... И това ще мине но глупавите завист ници вече завиха като куйоти.... Даже тези които са се изтипосали като коментатори са супер комплексарски такива... Защото са ниски твари... Опасно е ще ви се спуска жлъчката и ще се задавите от злъч и простотия...... Д-р Кръстев да е здрав и тая простотия ще изтърпи! Никой не може да му вземе ръцете и уменията.... Начини хиляди когато знаеш и можеш.... Не само България........ Доктор Кръстев бъди какъвто си!!

Отговори
12 7
Изключителен

Изключителен

27.08.2020 | 19:49

Толкова изключителен,че прави документна измама,че издава фалшиви болнични листове,сега ще слушаме новите му лакърдии. Като е невинен защо не излезе със своята позиция?

Отговори
4 3
117

117

27.08.2020 | 19:53

За какво активно мероприятие говорите,та Кръстев е издал фалшиви болнични листове за по 4-6 месеца на много мними болни,вижте пресконференцията на прокуратурата ?!

Отговори
3 3
Яко смуче

Яко смуче

25.08.2020 | 16:34

Беше известен, наздраве!

Отговори
16 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?