Следвайте ни

Кои пловдивски топ лекари отказаха оферти от конкуренцията

viber icon

Д-р Георги Крумов от "Медлайн" е символ на вярност. Той не е напускал болница "Медлайн", където е началник на Отделението по гинекология, въпреки многото предложения. Работи и в болница "Селена".

Д-р Георги Крумов

Такъв е и случаят с колегата му д-р Янаки Янакиев. Той е водещ ортопед-травматолог в страната с близо 35-годишен опит. Началник на Отделението по ортопедия и травматология в МБАЛ „Медлайн“.  След своето дипломиране през 1987 г. д-р Янакиев започва работа в Болница за костна туберкулоза в Радунци, след което печели конкурс и става асистент в Катедрата по ортопедия и травматология към УМБАЛ "Св. Георги" Пловдив. Впоследствие работи като Старши лекар в Първа ортопедия при МБАЛ "Пловдив"

Трети такъв случай е проф. д-р Димитър Шишков, началник на клиниката по урология в УМБАЛ "Пловдив". От началото на 2018 г. е професор по урология и преподава в Медицинския факултет на Тракийския университет в Стара Загора. Той е получавал многократно предложения от други болници за много пари, но си остава верен на Окръжна болница.

Д-р Асен Асенов

Четвъртият случай е от същата болница. Това е д-р Асен Асенов, началник на УНГ отделението. Той въведе нова методика за лечение на проблемни носове след ринопластика. Технологията за реставрация - отстраняване на дефекти и уголемяване на носове посредством хрущялна паста, бе представена пред специалисти от цял свят по време на симпозиум с workshop - PINOKIO 2018, проведен в Южна Корея, заяви лекарят.

Четиримата медици са сред най-търсените специалисти, не само в Пловдив, а и в страната, получили са десетки оферти за работа в други лечебни заведения, но не смятат да напускат работните си места.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?