Следвайте ни

Кметът пред персонала на Онкото: Отворени сме за нови инвестиции

viber icon

Кметът Здравко Димитров преряза лентата на новия паркинг за 100 автомобила в Онкото пред очите на голяма част от персонала. Той е убеден, че придобивката е много добра и изключително полезна и бе категоричен, че няма как подобно лечебно заведение да няма просторен паркинг. 

„Ние като общинска администрация сме поели ангажимент да се грижим за общественото здравеопазване. Ще направим всичко възможно да имате нова техника, нови сгради и да работите в наистина добри условия, защото това рефлектира върху болните, върху отношението към пациентите. Новият паркинг е факт благодарение на всички нас и ще продължим в тази посока. Открити сме към нови предложения и нови инвестиции. От каквото имате нужда, ние сме насреща, както и Общинския съвет, без който няма как да се случат нещата“, каза Димитров. Градоначалникът пожела на всички присъстващи здраве и благополучие. „нека да се срещаме само по добри поводи“, добави Димитров. 

Управителят на Комплексния онкологичен център д-р Парашкев Цветков каза, че на мястото на стария паркинг ще се построи сграда за нуклеарна медицина. „Тя е абсолютно задължителна структура за съществуването на всеки онкологичен център. Освен това, ще даде възможност на нашите пациенти да не обикалят цяла България и Балканите, за да направят сцинтиграфия. А това изследване е неотменна част от лечението на нашите пациенти. Така че, този паркинг дава възможност за реализирането на тази идея. Идеята е да вървим напред, да вкараме техника, която да облекчи нашата работа. Нивото на компетентност в медицината тук е на европейско и световно ниво, а това ниво изисква и необходимата техника“, посочи Цветков. Той благодари на общинското ръководство за новата придобивка в базата на Комплексния онкологичен център. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?