Следвайте ни

Избират с конкурс управител на Втора градска

viber icon

Предстои да бъде проведен конкурс за възлагане на управлението на МБАЛ "Св. Пантелеймон" - Пловдив, която е търговско дружество с общинско участие в капитала. Това предложение внася заместник-кметът на Розалин Петков на предстоящата в четвъртък сесия на Общинския съвет. Причината за това е, че на 25 февруари изтича мандатът на сегашния управител на здравното заведение доц. д-р Петко Недев. 

 


"Все още не съм решил дали да се кандидатирам. Ще си помисля. Нека да излезе решението на Общинския съвет. Моят договор свършва преди края на февруари", коментира д-р Петко Недев. Той е начело на общинската болница от 2013 г., като през двата мандата на своето управление успя да я модернизира и да привлече много пациенти.  

 

"Първо трябва да подпишем анексите на договорите със Здравната каса и после ще обсъдим вливането на МБАЛ "Свети Мина" в МБАЛ "Свети Пантелеймон", добави още доц. Недев.

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?