Следвайте ни

Имунизират с „АстраЗенека“ и „Модерна“ само три дни в седмицата

viber icon

Имунизационният кабинет в Регионалната здравна инспекция в Пловдив продължава да работи с пълна пара, предвид новата ковид вълна. Налични са всички четири препарата за ваксиниране, като най-голям интерес има към "Янсен" и "Пфайзер".

Останалите два  - "АстраЗенека" и "Модерна", вече не са в списъка на най-търсените. Това е причина ваксините на тези производители вече да се прилагат по график, само три дни в седмицата, обясниха от РЗИ. Желаещите да се боцнат с "Модерна" могат да го направят в дните вторник и събота, а тези, които предпочитат "АстраЗенека" - в петък и събота. 

Броят на болните се покачва всеки ден, поради което се очаква и да се увеличат хората, решили да се ваксинират.

Имунизационният кабинет в Регионалната здравна инспекция очаква пловдивчани всеки работен ден между 08.30 и 16 часа, а през събота и неделя - от 9 до 14 часа.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Крачка напред,две назад

Крачка напред,две назад

16.08.2021 | 21:06

Погледнете Рашо!С ръце в джобовете.Нищо не е забравил от времето на комунизма.Типичен партиен секретар.Муньо,виж го и ти!С такива е пълен служебния ти кабинет.

Отговори
0 0
От другия месец

От другия месец

13.08.2021 | 23:05

Веднъж седмично.

Отговори
8 5
Тичайте

Тичайте

13.08.2021 | 22:29

Ковидзомбита,чичо Бил ви е приготвил коктейл от ГМО продукти.

Отговори
7 12

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?