Следвайте ни

Горещи благодарности! Известен журналист със силни думи за д-р Иван Кацаров

viber icon

Здравко Гълъбов е сред доайените на пловдивската журналистика. В последните 20 години е работил във вестниците „Пловдивски новини”, „Стандарт”, „Вести”, а понастоящем е редактор в Пловдивска обществена телевизия. Автор е на поредица от книги за видни пловдивчани. Наскоро Гълъбов претърпя операция в пловдивската болница "Медлайн" заради онкологично заболяване. По този повод той потърси "Марица", за да благодари на лекарите, на които повери живота си.  Ето какво написа журналистът:

Когато животът му е поставен на карта, човек най-добре осъзнава ролята на лекарите. Отдавна знам, че да сложиш бялата престилка е много повече от професия. Да положиш Хипократовата клетва обаче не е достатъчно, важното е да отстояваш професионализма и човечността си ежедневно. Така, както го прави доцент д-р Иван Кацаров. Перфектен специалист с голямо сърце! Безкрайни благодарности за положения труд, всеотдайността и човешкото отношение на този голям специалист, за когото не напразно се носят легенди. Поклон и пред докторите Василев и Дамянлиев от "Медлайн", благодарност и на екипите от "Реанимация" и "Хирургия" в тази пловдивска болница за грижите, които положиха за мен!


 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Донка

Донка

29.10.2020 | 11:37

Най -големи Благодарности за д-р Кацаров от хирургичното отделение на Медлайн а не по малко и Реанимационния екип от същата болница.Благодаря Ви едни добри и хуманни специалисти .

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?