Следвайте ни

Goldenburg Organisation: Благодарим за силата и смелостта, с които денонощно воювате с ковид

viber icon

Приемете най-сърдечни поздрави по случай 7 април - Световния ден на здравето!

Това е нашият празник, на който традиционно приемаме благодарности от пациентите, на които сме помогнали. За втора поредна година ние го посрещаме в необичайна обстановка, белязана от пандемията от COVID-19. Повече от 12 месеца ден и нощ вие се борите с опасната зараза, която не подмина вас и вашите семейства.

Затова мениджърският екип на Goldenburg Organisation благодари на всички, които работят в Медицински център-1 и в болниците - „Медлайн“ и „Централ Хоспитал“.

И ако има нещо, за което всички можем да се зарадваме в тези трудни дни, то е, че кризата реабилитира безапелационно здравната система и показа нейните най-ценни страни. Цялото общество видя колко неизчерпаеми са възможностите на лекаря, специалиста, медицинската сестра, болногледача, хората в аптеките и в Спешна помощ, когато изпълняват своя професионален дълг.

Приемете дълбоката признателност на ръководството на Goldenburg Organisation за силата и смелостта, с които денонощно воювате с коронавируса. Благодарим ви за грижите за най-ценното човешко богатство - здравето.

Нека на 7 април в 12 ч. се присъединим към инициативата на БЛС - да сведем глави и да отдадем почит към нашите повече от 120 загинали колеги от цялата страна.

Заедно ще се справим!

Пожелаваме ви здраве и късмет!

С уважение: Ръководството на Goldenburg Organisation

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Дада

Дада

07.04.2021 | 13:51

Пак ли занимавате хората с Китайския грип бе ?

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?