Следвайте ни

Ендокринолог преглежда днес и още един четвъртък в Стрелча

viber icon

Прегледи при ендокринолог организира Медицински център - Панагюрище, който е част от МБАЛ „УниХоспитал“. Консултациите ще се проведат на 17 октомври (четвъртък) и 31 октомври (четвъртък) от 11.00 часа в приемен кабинет, ет. 2, в поликлиниката в Стрелча. Прегледите ще се извършват от д-р Христо Чалъков, който е началник на отделението по ендокринология и болести на обмяната в „УниХоспитал“.

Отделението е единственото специализирано отделение по ендокринология в област Пазарджик, като екипът му работи по всички ендокринни пътеки в съответствие със стандарта по ендокринология - по най-високото - трето, ниво на компетентност.

Специалистите алармират, че помощта на ендокринолог трябва да се търси при появата на симптоми като бързо уморяване на фона на обикновено натоварване; постоянна сухота в устата и жажда, повишавания честота на уринирането, при което се отделят много по-големи от обичайните количества урина, сърбеж; рязко отслабване или напълняване; намаляване и повишаване на апетита; треперене на ръцете - тремор; ускорен сърдечен ритъм; постоянно лошо настроение и трудна концентрация, безсъние, повишена раздразнителност. Пациентите, които ще се прегледат при лекаря специалист, е необходимо да имат направление №3 или да заплатят такса. 

Телефон за предварително записване на час: 0357 88 535. 

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?