49
Следвайте ни

Две семейства благодарят на медиците от „Централ Хоспитал“ за спасения живот на майка им

viber icon

Много сме признателни на екипа на Отделението за дихателна реанимация на болни от COVID-19 в МБАЛ „Централ Хоспитал“ за положените изключителни грижи за нашата майка – Божана Илиева на 76 г. Благодарение на грижите на медиците тя е излекувана и вече е заедно със семейството си. Това са написали близките  на пациентката в благодарствено писмо до лечебното заведение. 

В него те отбелязват, че „Централ Хоспитал“ винаги е била тяхната болница, където търсят медицинска помощ винаги, когато се налага член на семейството да бъде лекуван или консултиран. Когато на майка ни беше поставена ужасната диагноза „Коронавирус“, без никакво колебание веднага я доведохме тук, заявяват близките  на пациентката. 

Най-напред жената е настанена в отделението за средно тежки случаи с COVID-19, но след няколко дни е преместена в интензивното с началник д-р Стефан Василев. Причините са: двустранна бронхопневмония, задух, висока температура, силна и дълбока кашлица. Клиничната картина се влошава, а Божана си спомня, че на 2 пъти умира, но лекарите от отделението я връщат от оня свят. Имах късмета до мен да са изключителните професионалисти от МБАЛ „Централ Хоспитал“, без тях сега едва ли щях да съм жива, споделя с близките си. 

От двете семейства заявяват, че в момента Илиева се чувства много добре и е много щастлива, защото е преодоляла може би най-тежкото изпитание в живота си.  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Аз също

Аз също

21.10.2021 | 22:02

имам добри впечатления от тази болница и от Медлайн

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?