Две предложения за временен шеф на Онкото в Пловдив

ГЕРБ предлагат за временен шеф на Онкодиспансера в Пловдив Пламен Савов Фотев. Предложението дойде от Йордан Илиев - шеф на групата на ГЕРБ.

Запознати разкриха, че преди години Фотев е бил уволнен от ДКЦ 5 в "Тракия" в мандата на Иван Чомаков. Работил е и в УМБАЛ "Св. Георги", откъдето е бил уволнен от изпълнителния директор д-р Божидар Хаджиев. В момента е шеф в поликлиниката на МВР. 

Предложеният кандидат  има висше образование медицина и право, както и магистратура здравен мениджмънт.

Междувременно групата на съветниците от Демократична България предложи договорът с д-р Парашкев Цветков да бъде удължен. Наредба 9 дава възможност за удължаване на мандата до 90 дни, обясни Йордан Иванов. 


Слави Георги пък го обвини в лобиране и подчерта, че веднъж избран не означава доживот. Той отрече твърденията на Иванов, че провеждането на конкурса е било непрозрачно.


" Това е война на два клана. Единият клан ще е спечелил, а другият загубил. Това не е честна борба - ще спечели или Здравко Димитров, или Иван Тотев. Въпреки заявените ви позиции, вие явно сте избрали клан", репликира Йордан Иванов и допълни, че те не бранят лобита, а обществения интерес. 


 
 
 
 
 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?