Следвайте ни

Две предложения за временен шеф на Онкото в Пловдив

viber icon

ГЕРБ предлагат за временен шеф на Онкодиспансера в Пловдив Пламен Савов Фотев. Предложението дойде от Йордан Илиев - шеф на групата на ГЕРБ.

Запознати разкриха, че преди години Фотев е бил уволнен от ДКЦ 5 в "Тракия" в мандата на Иван Чомаков. Работил е и в УМБАЛ "Св. Георги", откъдето е бил уволнен от изпълнителния директор д-р Божидар Хаджиев. В момента е шеф в поликлиниката на МВР. 

Предложеният кандидат  има висше образование медицина и право, както и магистратура здравен мениджмънт.

Междувременно групата на съветниците от Демократична България предложи договорът с д-р Парашкев Цветков да бъде удължен. Наредба 9 дава възможност за удължаване на мандата до 90 дни, обясни Йордан Иванов. 


Слави Георги пък го обвини в лобиране и подчерта, че веднъж избран не означава доживот. Той отрече твърденията на Иванов, че провеждането на конкурса е било непрозрачно.


" Това е война на два клана. Единият клан ще е спечелил, а другият загубил. Това не е честна борба - ще спечели или Здравко Димитров, или Иван Тотев. Въпреки заявените ви позиции, вие явно сте избрали клан", репликира Йордан Иванов и допълни, че те не бранят лобита, а обществения интерес. 


 
 
 
 
 

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?