Следвайте ни

Докторът рекордьор доц. Марин Атанасов работи на 5 места

viber icon

Доцент Марин Атанасов е сред лекарите рекордьори, които се трудят на различни работни места  в Пловдив. Той е  заместник-директор по диагностична и лечебна дейност на УМБАЛ "Свети Георги".  Освен това е преподавател в Медицинския университет, от 2010 г. е и хирург-консултант към ДКЦ Медицински център 1 и МБАЛ Централ Хоспитал.  

От 2000 година има и индивидуална амбулатория за частна практика.

Доц. Атанасов е специалист очни болести, офталмолог, един от най-добрите специалисти при безкръвни операции за премахване на катаракта. Завършил е медицина в Медицински университет - Пловдив. През 1999 г. защитава дисертация на тема "Съвременни методи в диагностиката на първичната откритоъгълна глаукома" и получава образователната и научна степен "Доктор". От 2000 г. е със специалност по офталмология. От тогава е последователно - асистент, старши асистент и главен асистент към Катедрата по очни болести към Медицински университет и старши ординатор към Очна клиника на Университетската болница "Св. Георги". През 2010 г. е избран за доцент към Катедрата по очни болести към Медицински университет - Пловдив. Мнението на колегите му е, че е много добър специалист, енергичен и добре организиран, което му помага да си върши работата на ниво.

Д-р Генади Странджев стана заместник  в "Св. Пантелеймон"

Годината започна с интересен трансфер, и то на хора с най-високи постове. Бившият ликвидатор на Белодробна д-р Генади Странджев напусна шефския стол в МБАЛ "Свети Мина" и премина като зам.-управител в другата общинска болница - МБАЛ "Свети Пантелеймон". 

С решение на Общинския съвет мястото му в "Св. Мина" зае проф. д-р Петър Петров, който известно време работеше в МВР болницата, а имаше и частен кабинет. 

Д-р Алиманска смени частната клиника с държавната

Д-р Станислава Алиманска  доскоро беше ревматолог в МБАЛ Централ Хоспитал и в Медицински център 1, но реши да се премести в УМБАЛ "Свети Георги".

От 2014 г. тя бе началник на отделението по ревматология в Болница Централ Онко Хоспитал.

Работила е като главен асистент в клиниката по ревматология на УМБАЛ "Свети Георги" - Пловдив, а в момента е и преподавател в Медицинския университет. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

???

???

08.09.2020 | 19:40

Ей-й.й. Денонощитео имало повече от 24 часа.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?