Следвайте ни

ДКЦ „Пълмед“ с преференциални цени за PCR тестове за ковид и Т-клетъчен имунитет срещу SARS-COV-2 през летния сезон

viber icon

През летния сезон, ДКЦ „Пълмед“, гр.Пловдив ще предложи на своите пациенти преференциални цени за провеждането на тяхната PCR диагностика за COVID-19, както и за наличие на Т-клетъчен имунитет срещу SARS-COV-2.
Цената за стандартен PCR тест от сряда- 21-ви юли в ДКЦ „Пълмед“ е със стойност от 80лв. и на експресен -с резултат до 4 часа от 120лв.
И за двата вида теста ДКЦ „Пълмед“ издава напълно безплатно валидния за ЕС сертификат с резултат от теста, който се изисква от граничните власти при пътувания. Чрез потребителско име и парола за достъп, пациентите могат да получат от системата за онлайн резултати на лечебното заведение необходимият им НРН номер за генериране на серфитикат през Националната здравна информационна система.
От 1-ви август в ДКЦ „Пълмед“ тестове за наличие на Т-клетъчен имунитет по EliSpot метод срещу SARS-COV-2 пациентите ще могат да извършат също с отстъпка, от 100лв. Така цената на монокомпонентния тест за Т-клетъчен имунитет, подходящ за ваксинирали се срещу Covid-19 инфекция, които искат да разберат дали имат изградена защита, ще бъде на стойност от 180лв., а поликомпонентният тест, подходящ за преболедували инфекцията, предполагащи безсимптомно прекарана инфекция или контактни на вируса - 240лв.
Без информацията за наличието именно на Т-клетъчен имунитет, никой не може да е сигурен, дали има достатъчно добра защита, тъй като антителата придобити след преболедуване са за неопределено време, а данните за продължителността на имунитета, придобит след ваксинация, все още са в период на проучване.  
„Правим по-достъпни едни от най-търсените и важни тестове в Лабораторията на ДКЦ "Пълмед", за да отговорим на очакванията на нашите пациенти за най-вече бърз достъп до висококачествените ни медицинските услуги, които се извършват от опитни професионалисти и с топ апаратура. Преференциалните цени, които ще бъдат валидни през летния сезон, са част от дългосрочната ни политика за осигуряване на висококачествени лабораторни услуги за COVID-19 на достъпни цени с възможно най-кратък срок за получаване на резултати“, коментира мениджърския екип на лечебното заведение.
 
Час за PCR тест за COVID-19 или за Т-клетъчен имунитет срещу SARS-COV-2 по EliSpot метод в ДКЦ „Пълмед“ може да се запише на тел. 0896664860
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Щикъ

Щикъ

24.07.2021 | 12:32

ВСИЧКО Е ЛЕШ И НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА КАКВО ТИ ПРИЧИНЯВА.

Отговори
0 0
истината

истината

23.07.2021 | 15:19

най-големите мошеници са там объркаха ми ваксинацията на втората игла и сега ми отказват ваксаниционен сертификат но не забравяйте докторчета серветьора идва два пъти карма се казва

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?