Следвайте ни

Даряваме кръв за Деня на независимостта на пл. „Съединение“

viber icon

Вследствие на пандемията от COVID-19 и предприетите мерки при удължената епидемична обстановка драстично намаляха безвъзмездните кръводарители, нуждите обаче не намаляват. Това съобщиха от Районния център по трансфузионна хематология в Пловдив. За набавяне на необходимото количество кръв и кръвни съставки за пациентите в лечебните заведения се надяваме на отзивчивостта и благотворителността на здравите и съпричастни граждани на гр. Пловдив, които вярваме, че ще проявят своето гражданско съзнание и благородство, за да помогнат в лечебния процес на нуждаещите се болни.

Днес,18 септември, и на 21 септември 2020 г., от 9.00 до 14.00 ч., по повод Деня на ​независимостта, на площад "Стефан Стамболов" ще бъде разположен подвижният кабинет за кръводаряване на Кръвен център - Пловдив за удобство и улеснение на желаещите да кръводарят.

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?