Д-р Влатко Глигоров оглави Спортния диспансер в Пловдив

След избора на Пламен Фотев за временен шеф на КОЦ - Пловдив рокадите в общинското здравеопазване продължиха. 

Общинските съветници избраха и временно изпълняващ длъжността шеф на Спортния диспансер. На последната сесия предложението беше  отложено, а сега гласувано с 45 гласа за, 0 против и 3 въздържал се. 

Временно поста ще заеме д-р Влатко Глигоров. Той идва на мястото на д-р Ненко Ненков, който със същото решение беше освободен. 

"Ще се опитам медицинският център да започне да търси допълнително финансиране не само чрез платени услуги, но и чрез дарения. Ще търся дарители, за да го напълним с ново оборудване. А оттам - да привлечем и кинезитерапевти, рехабилитатори. Освен това ще привлека още хора в моя екип с цел модерно и адекватно управление", каза д-р Влатко Глигоров. 

По-рано беше утвърден и  д-р Петър Петров за директор на МБАЛ „Св. Мина”. Той е временно изпълняващ длъжността, но съветниците гласуваха  постоянния му договор, след като спечели конкурса за директор на бившата Първа градска болница.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
потърпевш

потърпевш

24.09.2020 | 12:29

Дано, най- накрая сменят пенсионерите и спортния диспансер заработи като такъв. Не може такава добра база, да предлага гимнастика три пъти в седмицата по един час. Време е да дойдат млади хора на които им се работи. Пенсионерките само се оправдаваха, че са страшно заети с училищата. Знаем, как се работи с тях. Формално се попълват едни документи и до там. Не прекъснато сме предлагали, както беше и преди да има гимнастики преди обяд и след обяд всеки ден. При малко реклама спортният диспансер ще се напълни от хора. Надявам се новият директор да има добъл мениджърски подход.

Отговори
3 3
Влатко

Влатко

24.09.2020 | 12:12

Владимир. Владко. ???

Отговори
2 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?