Следвайте ни

Д-р Румяна Вълкова стана управител на МЦ-Панагюрище

viber icon

Д-р Румяна Вълкова е новият управител на Мeдицински център-Панагюрище, част от МБАЛ „Уни Хоспитал“. До момента длъжността се изпълняваше от д-р Красимир Кулински, за което ръководството на лечебното заведение му изказа благодарности за добрата съвместна работа.

В МЦ-Панагюрище работят над 20 лекари с редица медицински специалности: Акушерство и гинекология, Гастроентерология, Ендокринология и болести на обмяната, Нервни болести, Нефрология, Ортопедия и травматология, Ушно-носно-гърлени болести, Хирургия, Анестезиология и интензивно лечение, Гръдна хирургия,  Съдова хирургия,  Клинична лаборатория, Образна диагностика, Трансфузионна хематология,  Микробиология.

Д-р Вълкова завършва медицина през 1997 година, като през 2010 година придобива специалност по спешна медицина. Работила е в ЦСМП София като лекар, в Спешно отделение на УМБАЛ „Св. Анна“ като лекар и зам.-началник; в РЗОК-София област като лекар контрольор; като директор на дирекция „Медицински дейности“ в РЗИ-София област.

Д-р Вълкова е магистър по “Здравен мениджмънт", има завършена Школа по превантивна кардиология към българска лига по хипертония, лектор е по „Първа долекарска помощ“ към Българския червен кръст.

Д-р Вълкова е част от екипа на „Уни Хоспитал“ от старта на Болницата.

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?