Д-р Парашкев Цветков обжалва конкурса за шеф на Онкото

Управителят на КОЦ-Пловдив д-р Парашкев Цветков обжалва конкурса за шефския пост, на който беше изненадващо декласиран.

Жалбата е внесена до Общинския съвет, където на 10 септември ще се гласуват резултатите от конкурса, а също така и при кмета Здравко Димитров.

Конкурсната комисия, чийто председател беше шефът на дирекцията по здравеопазване д-р Калин Калинов, не допусна д-р Цветков до втория тур на конкурса. Комисията класира на първо място рентгеноложката на КОЦ-Пловдив проф. д-р Мариана Янева, на второ - доц. Тихомир Дерменджиев, на трето - проф. д-р Петър Петров, на четвърто - проф. д-р Илия Баташки.

Според д-р Парашкев Цветков, зад когото с подписка бяха застанали близо 200 души персонал в Онкото, не може комисията да разгледа бизнес плановете на петима участници само за два часа, както се получи на конкурса.  Д-р Цветков вече се е явявал на конкурса за мястото на управител преди три години и тогава го е спечелил с оценка 5. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Смешки

Смешки

11.09.2020 | 11:35

Калинов е голЕм експерт! Що партийни банкети посети, за да стане шеф на Онкото! Даже беше назначил на трудов договор в Онкото майката на видна герберка като озеленителка, за да се отблагодари за назначението си. Нищо че в това време същата се водеше на трудов договор и на летището. Благодарен човек е акушер гинекологът Калинов, кадрува та се къса!

Отговори
0 0
д-р Ох-боли

д-р Ох-боли

19.08.2020 | 18:37

Защо не се публикуват на страницата конкурси резултатите и тогава ние да разберем кой е на второ и последно място. Всеки ден Марица прави своя класация ,току виж д-р Цветков се окаже и на първо място.

Отговори
6 0
д-р ох-боли си отговаря сам

д-р ох-боли си отговаря сам

19.08.2020 | 21:21

Вестник Марица , ето моята класация на този конкурс: на първо място Д-р Калин Калинов , на второ-Слави Георгиев, на трето -Д-р Аргир Аргиров.

Отговори
1 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?