Следвайте ни

Д-р Иво Димитров с благодарствен адрес от Военна болница в Пловдив

viber icon

Доктор Иво Димитров, който е асистент в Медицинския университет в София, получи благодарствен адрес от началника на Военна болница в Пловдив полковник доктор Ангел Гозманов.

Специалният жест е заради съдействието, което д-р Димитров е оказал на МБАЛ-Пловдив към ВМА-София.

Получилият наградата с пожелание за здраве и професионални успехи д-р Иво Димитров е главен асистент към Факултет по обществено здраве на Медицински университет - София, също така е съветник в Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика към Народното събрание.

Научните му интереси са насочени към Комуникативните и групови процеси на служителите в областта на здравеопазването, характеризиращи се с две монографии,над 20 публикации и 20 цитирания в областта. Защитава своята научно-образователна степен “Доктор” в направление “Социална медицина и организация на здравеопазването и фармацията”. Магистър по “Счетоводство и контрол”,”Финанси” и “Обществено здраве и здравен мениджмънт”.

Доктор Иво Димитров е носител на почетния знак на Факултета по Обществено здраве на МУ- София за особен принос за развитието и утвърждаването на общественото здраве.

Доктор Иво Димитров притежава и активни заслуги в различни обществени направления, отличен е с почетен знак и благодарности за съдействие и партньорство от ОДМВР-Пловдив и Специалните сили 68 бригада.Член на Ротари-Пловдив и редколегията на списание”Медикал магазин”и “Съвременна Медицинска наука”.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?