Следвайте ни

Д-р Георги Кръстев: Аут съм от лекарската комисия по собствено желание

viber icon

Свързани новини

На 25 август подадох молба за напускане състава на лекарската комисия в ДКЦ-1. Искането ми е одобрено от директора на РЗИ и от 27 има решение. Аз не съм член на тази лекарска комисия от вчера. Това каза пред съда обвинения за съставяне на фалшиви болнични и източване на НОИ д-р Георги Кръстев.

Адвокатът му Гено Василев посочи, че подобна стъпка от прокуратурата - искането за отстраняване от длъжност, е безпредметнa, тъй като Кръстев сам е пожелал да се оттегли, и то за да не влияе на реномето на комисията.

Прокурор Димитър Пехливанов настоя съдът да вземе решение за отстраняване на известния лекар, за да не повлияе на колеги и свидетели. 

Освен това той посочи, че е редно другите членове на комисията да последват примера на Кръстев и също да се оттеглят доброволно, тъй като са част от "извращаването на лекарската комисия и на лекарската професия".

Адв. Гено Василев подчерта, че д-р Кръстев няма никакво намерение да се връща на работа в която и да е лекарска комисия.

Съдът ще произнесе решението си след кратко съвещание. 

Свързани новини

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (12)

Юлия

Юлия

28.08.2020 | 18:56

Защо не оставите разследващите да си свършат работата? Оставам с впечатление, че някои няма какво да правят. Давайте си мненията като приключи следствието.

Отговори
0 0
колега

колега

28.08.2020 | 16:36

Прави всичко за пациентите доктора . В момента има обвинение, но нито е доказано, нито е осъден.Така, че плючачите, хайде изчакайте малко.Не е достойна позиция да се напада човек в беда.

Отговори
1 1
Наздраве

Наздраве

28.08.2020 | 14:47

Той сам си признава, че е знаел и затова си е подал оставката. На младини е бил прекрасен лекар, но скоросмъртеницата не прощава. Изпива ти мозъка.

Отговори
2 3
Йовчев

Йовчев

28.08.2020 | 13:04

Много злобно,не приемате други мнения, но на пресконференцията казаха много неща, а интересно,че не визират други л-ри от комисията.Защо?

Отговори
6 1
ЙОВЧЕВА

ЙОВЧЕВА

28.08.2020 | 12:54

КОЛКО МИЗЕРНИ И ПРИМИТИВНИ ХОРА ИЗПИСАХА МНЕНИЯ... ЩЕ СИ ПРАВИ КРЪСТЕВ КАКВОТО СИ ИСКА И ЩЕ Е ПОВЕЧЕ ОТ ВАС ...ЗАЩОТО Е ПОМОГНАЛ И ЩЕ ПОМАГА НЕЗАВИСИМО ОТ КАКВИТО И ДА БИЛО РЕШЕНИЯ И ОГРАНИЧЕНИЯ...НАЧИНИ ХИЛЯДИ ..НИТО ЩЕ МУ ВЗЕМАТ РЪЦЕТЕ НИТО ГЛАВАТА..САМО ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ... ВИЕ ЩЕ СТАВАТЕ ОЩЕ ПО ЕЛЕМЕНТАРНИ И ОЩЕ ПО ДРЕБНИ ДУШИЧКИ.... ХАЙДЕ ИЗПИШЕТЕ СИ ИМЕНАТА ЗАЩО СЕ ПИШЕТЕ С НОМЕРА ВИЕ ОТ КОНЦЛАГЕР ЛИ СТЕ....??? НЕ Е ДОСТОЕН ТОЗИ КОЙТО НАПАДА КОГАТО ЧОВЕК Е В БЕДА ..ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДОКТОР КРЪСТЕВ НЕ Е В БЕДА...ТОВА СА САМО ОБВИНЕНИЯ... И Е ОЩЕ ПО НЕДОСТОЙНО....ДОСТОЕН Е ТОЗИ КОЙТО ПОМАГА ....НЯМА ПО ГНУСНО ОТ ТОВА ДА СИ ЕЛЕМЕНТАРЕН И СЕМПЪЛ ... А ДОКТОР КРЪСТЕВ С ВАС И БЕЗ ВАС Е ДОКТОР КРЪСТЕВ .... ТОВА Е !!!!! ЗА ЕДНИ ДОБЪР ЗА ДРУГИ НЕ... ТОЙ НЕ ДЪРЖИ НА ТОВА...НИКОЙ НЕ Е ЗАДЪЛЖИЛ ДА ГО ОБИЧА...НО ТОЗИ КОЙТО Е ПОЛУЧИЛ НЕГОВАТА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ГО ПОМНИ И УВАЖАВА ЦЯЛ ЖИВОТ.... А ВИЕ СИ ПИШЕТЕ НОМЕРАТА КОНЦЛАГЕРИСТКИ...ЩОМ ВИ Е ГУСТО ...И ПЛЕЩЕТЕ ГЛУПОСТИ ЩОМ ПЪК СИ ПРАВИТЕ ДУШЕВНО УДОВОЛСТВИЕ ЗАДРЪСТВАЙТЕ СИ ДУШИТЕ С КАЛ... ИДВА ЕДИН ДЕН В КОЙТО СЕ ДАВИТЕ В СОБСТВЕНОТО СИ БЛАТО... И ТОГАВА СЕ ПИТАТЕ ЗАЩО...

Отговори
4 2
АМИН ....

АМИН ....

28.08.2020 | 12:32

ООО НЕ СИ КОЛЕГА ТИ СИ МИЗЕРНИК КОЙТО Е ЛАСКАТЕЛ И СЕГА ТИ ДОЙДЕ МОМЕНТА ДА СЕ ПРАВИШ НА ГОЛЕММММ... ЩОТО НЕ СИ ЧИТАВ ДА КАЗВАШ ИСТИНАТА ....

Отговори
0 5
АМИН ....

АМИН ....

28.08.2020 | 12:30

НА ТОЗИ - ПАЦИЕНТ ПОЖЕЛАВАМ СКОРО ДА МУ СЕ НАЛОЖИ И ДА ИЗБИРА--- ПРЕДПОЧИТАМ ДА НЕ КАЗВАМ КОЙ Е КРАДЛИВ НО ТИ ПОЖЕЛАВАМ ДА ТЕ ЛЕКУВА " НЕ КРАДЛИВ " НО НЕКАДЪРНИК ДОКТОР..

Отговори
4 1
567

567

28.08.2020 | 11:58

Ха,ха,ха Добре, че го накара адвоката,защо досега е бил член на Лекарска комисия,като го разследват от години?! Не на нас тези номера!

Отговори
2 3
А като

А като

28.08.2020 | 14:55

А като го разследват от години, защо още тогава не са го отстранили от тази длъжност ? А като го разследват от години/2018г/ и има 10-20 свидетеля за разпитване, защо чак сега се сетиха да действат ?

Отговори
0 0
ЙОВЧЕВА

ЙОВЧЕВА

28.08.2020 | 11:38

ДОСТОЙНО ЗА ДОСТОЕН ЧОВЕК...

Отговори
3 2
Пациент

Пациент

28.08.2020 | 12:00

"Достоен ", но крадлив!!!

Отговори
3 3
Колега

Колега

28.08.2020 | 12:06

Кръстев обича да е медийна звезда, и сега всеки ден ,ще ни занимава със себе си,после , ще събере тайфата си и ще развее знамена,черепи,гледали сме този филм.

Отговори
3 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?