Следвайте ни

Отличиха четирима лекари от "Пълмед"

viber icon

И тази година редица лекари от УМБАЛ и ДКЦ „Пълмед“ попаднаха в класацията „Лекарите, на които вярваме“. Алманахът който през 2020г. носи името „Лекарите, на които вярваме срещу COVID-19” е вече на пазара. Изданието на „24 часа“ оценява най-добрите лекари у нас от 2011г. Целта му е да бъде оценен заслужения труд и всеотдайност на всеки български лекар. И през времето на пандемията те показаха своите професионални и етични качества по безспорен начин.

Тази година освен класация на Лекарите, на които вярваме алманахът е посветен на коронавируса и дава задълбочена информация за влиянието на вируса в различните системи на човешкото тяло, отговаря на важните въпроси за бъдещата ваксина, дава най-пълният и дълбок тест за медицинските аспекти на новата болест по разбираем за пациента и читателя начин. За 2020г. в класацията са отличени над 600 лекари. Сред тях са и лекарите от „Пълмед“ :

Д-р Димитър Деликостадинов, началник Спешно отделение в УМБАЛ „Пълмед“

Д-р Димитър Димитров, началник отделение по Анестезиология и интензивно лечение

Д-р Атанас Гюлев, началник отделение по Уши-нос-гърло заболявания

Д-р Васил Горанов, началник отделение по Хирургия.

 

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?