Следвайте ни

Честит 20-и юбилеен рожден ден, Медикус Алфа!

viber icon

На 18 май 2001 г. отваря врати първата частна клиника в Пловдив. Нейн основател, управител и главен консултант е д-р Динко Младенов. Под неговото вещо ръководство клиниката вече 20 години е сред лидерите в предоставянето на качествена медицинска грижа. Специалистите, които работят при непрекъснат режим на работа са търсени от пациенти от цялата страна. Професионализъм и високи медицински технологии са визитната картичка на клиниката.

 „Медикус Алфа“ е с традиции във въвеждането на иновативни технологии и практики, което дава на пациентите възможност за ранно и прецизно диагностициране и най-съвременно лечение на различни, в това число и злокачествени заболявания в сферата на урологията, лицево-челюстната хирургия и орална хирургия, денталните заболявания. Прилагат се също модерни клинични практики в общата хирургия, пластичната хирургия, лапароскопската и миниинвазивната хирургия, ортопедията. Разработени са собствени методологии за лечение на заболявания в сферата на урологията и лицево-челюстната хирургия, както и при лечението на алкохолна зависимост.

„Обичам България, такава каквато беше и такава каквато е сега, променяща се. Бях амбициран да стана водещ лекар тук, в страната си. В края на 80-те години на миналия век, когато вече понатрупах 6-7 години лекарска практика, си измислих мотото:

“Ще си направя чужбината в България.“ – тези мисли на един амбициозен, но и подготвен лекар са в основата на създаването на една от най-модерните клиники в града под тепетата. Той е и един от основателите на Национално сдружение на частните болници (НСЧБ).

Движен от желанието си да намери решение на един от най-големите проблеми в българското здравеопазване, а именно изтичането на кадри зад граница, д-р Младенов основава фондация „Млади медици за България“ през месец юли 2020 година.

За днешния юбилей, д-р Младенов се обърна с благодарствени думи към своите колеги, съмишленици, пациенти:

„Уважаеми колеги, поздравявам ви по случай 20 годишнината от основаването на клиника „Медикус Алфа“!

Благодаря на всеки един от вас за отдадеността в работата и приноса за развитието на клиниката!

Благодаря за професионалното и коректно отношение на нашите партньори, доставчици и контрагенти!

Благодаря и на хилядите наши пациенти за доверието!

Пожелавам ви здраве и благополучие!

Честит 20-ти юбилеен рожден ден, „Медикус Алфа“! 

Д-р Динко Младенов

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?