Следвайте ни

Безплатни прегледи в Клиниката по педиатрия към УМБАЛ "Свети Георги

viber icon

Започна записването на малки пациенти за безплатни прегледи, организирани от Клиниката по педиатрия към УМБАЛ „Свети Георги“. Консултациите ще се проведат на 31 май от 11 часа в амбулаторните кабинети. Инициативата се провежда по повод на Деня на детето. Освен лечебното заведение, в организацията на кампанията се включва и екипът на Дарителската кампания „Най-доброто за нашите деца и онкоболни“.

Медицинските специалисти, които ще вземат участие в прегледите, са от различни клинични профили.

За записване на час е необходимо родителите да позвънят на телефон 032/602- 447 между 8 и 14 часа, като опишат накратко проблема и оставят имената на детето и телефон за обратна връзка. При записване на повече от 5 деца с проблем по една профилна специалност консултациите ще бъдат прехвърлени за 2, 3 и 4 юни 2021 г.

Живка Гецова

Живка Гецова

Сътрудник

Живка Гецова е завършила журналистика в СУ „Св. Климент Охридски“. По-късно прави магистратура по международна сигурност в Sciences Po, Париж, с насоченост към въпроси от сферата на глобалното здраве. Работила е за две европейски агенции и има опит в различни медии в страната и чужбина.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?