4020

Без тежки инциденти в новогодишната нощ за медиците в УМБАЛ „Св. Георги“

Изненадващо спокойно и без тежки случаи е минала новогодишната нощ за медиците от Спешното отделение на УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив. 

Няколко са случаите, докарани от „Столипиново“ след като се наложила лека хирургическа намеса в следствие на нараняване от пиратки, разбра репортер на „Марица“.

Малко след настъпването на Новата година на спешните медици се е наложило да зашият два пръста. С няколко шева на главата се е разминал и млад мъж, който също е пострадал от близостта си до хвърлена пиратка. За пръв път от години не сме имали толкова спокойно дежурство, коментират медици от най-голямата болница в Южна България.

Нощта е минала без жертви на сбивания, преяли и препили, коментират от здравното заведение и си пожелават спокойна и здрава Нова година.

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 4 оценки
4/5 от 4 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Надя Драганчева,Тутракан

Надя Драганчева,Тутракан

01.01.2024 | 13:47

Аз имах тежък инцидент, напих се много и ми стана лошо, обадих се на бърза помощ, но след като им казах, че аз съм на 71 години, те ми отговориха че ме познават и че съм тотално луда и ми казаха да се обадя друг път. Аз обаче се насрах буквално и така днес оживях. Трагедия голяма, бърза помощ у нас няма!!!!!!

Отговори
0 1
Катил

Катил

01.01.2024 | 12:21

Здравейте БЪЛГАРИ! ЧЕСТИТА НОВАТА ГОДИНА! БРАВО! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

Отговори
0 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?