Следвайте ни

БЧК с гореща COVID линия за подкрепа

viber icon

Контактен център за подкрепа във връзка с последиците от пандемията заработва днес от 11,30 ч. в Секретариата на Областния съвет на БЧК - Пловдив. Той разполага с национален телефонен номер 0800 11466, на който консултанти ще дават безплатни услуги, като запазват анонимността на потърсилите помощ. При нужда ще свързват с квалифициран психолог.  

Центърът е част от програмата на БЧК „Дейности в отговор на COVID-19”, финансирана от Американската агенция за международно развитие (USAID) и подкрепена от Международната Федерация на дружествата на Червения кръст и Червения полумесец. Това е поредната технологична стъпка на организацията в посока подпомагането на българското население за справяне със стреса и последиците от пандемията от COVID-19. На уебсайта на БЧК има и национален чат за първа психологическа помощ.

Горещата линия 0800 11466 е достъпна от територията на цялата България и се реализира с подкрепата на VIVACOM в рамките на участието на компанията в Партньорска мрежа за благотворителност на БЧК.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?