Следвайте ни

Българите влизат в Гърция и с бърз антигенен тест

viber icon

Туристите, пристигащи в Гърция от т. нар. зелени държави (по скалата на ЕС в тази група влиза Република България – виж HTTPS://REOPEN.EUROPA.EU/EN ) ще могат да влизат и с отрицателен бърз антигенен тест (направен до 48 часа преди това) - цифров или на хартиен носител. Това предвиждат последните изисквания за влизане на гръцка територия, независимо от вида транспорт за пътуващите граждани на държавите в Европейския съюз.

Това ще бъде изключително облекчение за избралите да почиват в южната ни съседка, защото антигенните тестове са много по-бързи, резултатите излизат веднага, а освен това са в пъти по-евтини от PCR тестовете.

Направено проучване в здравната мрежа в Пловдив констатира, че най-добрите цени за пациентите са в МБАЛ „Медлайн“, МБАЛ „Централ Хоспитал“ и в Медицински център-1 в Пловдив.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Любопитен турист

Любопитен турист

21.06.2021 | 16:43

А интересува ли ни дали и кога ще отпадне задължителното представяне на българските здравни власти на сертификат за извършени в Гърция ПСР или антигенен тест от българските туристи след летуването си в Гърция ?

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?