Следвайте ни

Бъдещи майки нетърпеливи да видят Родилното на УМБАЛ "Свети Георги"

viber icon

След отмяната на грипната епидемия  в УМБАЛ "Свети Георги" Пловдив се възобновява кампанията Ден на отворените врати в Родилното отделение. Това съобщиха от Университетската  болница.

Следващите срещи с бъдещите майки са насрочени  за 26 февруари и 4 март 2020г, от 13 часа  в Клиниката по акушерство и гинекология на третия етаж на сградата на бул. "Пещерско шосе" №66 .
Поради големия интерес и дългото изчакване само за тези дати посещението ще бъде след предварително записване на тел.032602830 или на 0889809775.

Молбата на лекарите  е, за да се избегне струпване на голям брой хора да се записват само бременни с наближаващ термин за раждане. Следващите посещения ще бъдат без записване. За всичко свързано с раждането, постъпването, обезболяване, VIP стаи ще бъде отговорено подробно на бъдещите майки от изтъкнати специалисти, работещи здравното заведение.

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?