Следвайте ни

3 бона глоба за пловдивското заведение, нарушило мерките срещу COVID-19

viber icon

По настояване на областния управител Дани Каназирева и след среща с директора на  Областна дирекция по безопасност на храните д-р Михаил Петров Кръстев, още днес ще бъде съставен акт и наложена глоба в размер на 3000 лева  на клуб „Сохо“ за неспазване на противоепидемичните мерки и работа на заведението след 23:30 часа, което е в противоречие с решение на Областния кризисен щаб.

„Даденият толеранс от 10 дни приключи. Проверките продължават. Спираме с предупрежденията и започваме със санкции на обекти, които не спазват заповедите на здравния министър и решенията на Областния кризисен щаб“, заяви Дани Каназирева.

На проведената днес онлайн среща с кметовете на общините в областта  бе взето решение, по искане на областния управител, по места да  бъдат сформирани екипи, които засилено да проверяват заведенията - особено в петък и събота. Кметовете съобщиха, че в повечето общини вече  работят с органите на реда по контрола и  спазването на противоепидемичните мерки в кооперативните пазари.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Babulinski

Babulinski

03.11.2020 | 19:04

Why anybody will assume a fucking government give a shit about the health of their citizens. It is a fraud on a global scale by the ruling elite. All of you - the stupid people with the smartphones - WAKE UP!!!!!!!

Отговори
0 2
3000 лв

3000 лв

03.11.2020 | 18:21

Бълха ги ухапала! Това им е оборота за половин час!

Отговори
5 0
Нема такава държава

Нема такава държава

03.11.2020 | 18:07

Щом наложената смешна глоба е по - малко от половината от хонорара на едната певачка в заведението и това за нарушение на всички закони и неизпълнение на разпореждания на държавни органи случило се по време на и без това извънредно тежката ситуация и това ако не е подигравка с държавата и всички нас. Всичко е потънало тук, с такъв народ, със закони, които демонстративно не се спазват, с безпомощни органи на властта, няма как да има държава.

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?