Следвайте ни

Здравко Димитров: Общината не е подавала сигнал в прокуратурата за транспортните фирми

viber icon

От Община Пловдив не е подаван сигнал до прокуратурата с искане за проверка на транспортните фирми, заяви вчера кметът Здравко Димитров. 

"Нека да има проверка, няма нищо лошо, че ще бъдат прегледани всички документи.  Ако всичко е наред, няма да има съмнения за злоупотреби. Ако има виновни, ще бъдат наказани", коментира градоначалникът. 

Той напомни, че изплащането на субсидиите и компенсациите се извършват на базата данни за реализирани курсове, които се следят от ОП "Организация и контрол на транспорта" и въз основа на отчетите на превозвачите.

Здравко Димитров допълни, че в администрацията няма сигнали за финансови нарушения в градския транспорт. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

КИРИЛ

КИРИЛ

28.08.2020 | 16:46

СИГВАЛИ НЯМА, А НАРУШЕНИЯ ИМА. ТРЯБВА ПРОКУРАТУРА, ДАНС, ИКОНОМИЧЕСКА ДА НАПРАВЯТ ПЪЛНА И ТОЧНА ИНВЕНТАРИЗАЦИЯ НА БИЛЕТИТЕ. САМО ТОГАВА НАРУШЕНИЯТА ЩЕ СА ВИДНИ.

Отговори
0 0
МУНЧО

МУНЧО

28.08.2020 | 17:29

ЩЕ СИ ПЛАТЯТ КАКТО ДО СЕГА И ВСИЧКО СИ ПРОДЪЛЖАВА ПО СТАРОМУ. НАЛИ СА ВСЕ ВРЪЗКАРИ АЙДУЦИ. КОЙ ОБЩ. СЪВЕТНИК КОЙ ПРИЯТЕЛ С ШЕФА КОЙ СИ ПЛАЩА РЕДОВНО ..........

Отговори
0 0
Реалист

Реалист

28.08.2020 | 09:09

И от общината много неща знаете но мълчите нищо не казвате защото имате далавера от тази работа и тази система ако се пусне ще ви секне далаверата затова умишлено не я пускате за да може да се продават хартиени билети които се покриват укриват се от данъчните никаква раци ли приходи ли как го кажа там

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?