46

Затварят кръстовището на "Брезовско шосе" с бул. "Северен"

Кръстовището на ул. „Брезовско шосе“ с бул. „Северен“ се затваря за движение на пътни превозни средства на 29 март (сряда)  за времето от   08:00 д.до 10:00 ч. Причината е постъпило в общината уведомление за граждански протест, организиран от търговци в района. Това съобщиха от „Организация и контрол на транспорта“.

Маршрутите на автобусите по линии №9 и 15 от вътрешноградския транспорт се променят, както следва:

Линия №9 (завод „Юрий Гагарин“ – ЖР „Тракия“): бул. „България“ –  спирка №184 – Пожарната (север), направо по бул. „България“ и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

В обратна посока: бул. „България“ – спирка №209 – Пожарната (юг), ляв завой на кръговото кръстовище на бул. „България“ с бул. „Северен“, направо по бул. „България“, спирка №184 – Пожарната (север), и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

Линия №15 (ИЗК „Марица“ – кв. „Прослав“): бул. „България“  – спирка №184 – Пожарната (север), направо по бул. „България“ и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

В обратна посока: бул. „България“ – спирка №209 – Пожарната (юг), ляв завой на кръговото кръстовище на бул. „България“ с бул. „Северен“, направо по бул. „България“, спирка №184 –Пожарната (север), и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Време

Време

28.03.2023 | 16:46

Е за нов кмет ,но не от Герб.Ако може от про европейските партии ПП и ДБ.Стига с тая разруха на Пловдив .Превърнаха го в строителна площадка ,а въздуха който дишаме е с най ниското качество,заради непрестанните задръствания и постоянните строежи.Гарантирано от Гврб

Отговори
6 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?