71

Затварят две кръстовища на „Даме Груев”! Асфалтират и пускат колите, ето кога

От идния понеделник – 16 октомври, започва асфалтирането на пътното платно и следваща събота пускат движението след близо две годишен ремонт

 

Кръстовището на ул. „Даме Груев” с „Тодор Александров” се затваря от утре – 12 октомври (четвъртък), за да бъде подготвено за полагане на асфалтовата настилка. Поради същата причина от петък се спира и движението на кръстовището с ул. „Пере Тошев”. Това съобщиха от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта”.

От идния понеделник – 16 октомври, започва асфалтирането на пътното платно в целия участък от ул. „Охрид” до „Кукленско шосе”. От фирмата изпълнител са уверили, че са мобилизирали достатъчно техника и екипи, така че да приключат до петък.

Следващата събота движението по „Даме Груев” да бъде възстановено от край до край.

Временната организация на движение ще бъде обозначена с необходимите информационни табели и пътни знаци. От „Организация и контрол на транспорта” изрично предупреждават пешеходците да не предприемат рисковани преминавания през затворените участъци. 

Оцени новината

Оцени новината
3.7/5 от 3 оценки
3.7/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
След четири години язовеца излезе от дупката

След четири години язовеца излезе от дупката

11.10.2023 | 19:47

Рудин да те взима за мазач след мандата

Отговори
0 0
Булевардите в район Южен Кога бе Господа общински съветници

Булевардите в район Южен Кога бе Господа общински съветници

11.10.2023 | 16:00

А южната тангента на град Пловдив минаваща през район Южен и успоредна на софийската ЖП линия кога ви го освобождава общински съветници другия мандат няма да сте на власт продажници мръсни

Отговори
1 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?