71

Започва пробивът под Водната палата! Поставиха първите предупредителни знаци

Рано тази сутрин бяха поставени първите предупредителни знаци по моста на бул. "Цар Борис III Обединител", което на практика значи, че строително-ремонтните дейности, свързани със старта на пробива под Водната палата ще започнат до броени дни. 

В посока от север на юг са поставени два знака - първият забранява изпреварването, както и съобщава, че водачите навлизат в зона, в която се извършват строителни дейности. Буквално на 10 метра след него пък е поставена табелата, с която шофьорите се предупреждават, че движещите се в лявата лента ще трябва да се престроят в дясно.  Така на практика се очаква до броени дни да започне и текущата работа по новия транспортен възел. 

Припомняме, че през миналата седмица служителите на ОП „Градини и паркове” премахнаха фонтана на кръговото кръстовище, а тепърва предстои и демонтажът на самото кръгово, което ще елиминира възможността за ляв завой на кръстовището на бул. „Марица- Юг” с „Цар Борис III Обединител”.  

Снимка от Наташа Манева

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
топла вода

топла вода

06.10.2022 | 17:23

вместо да усложнявате обекта като копаете и стигате подпочвените води . много по-лесно е да премостите цар борис с бул марица в посока запад изток , както направиха софиянци с техните натоварени кръстовища .хем по-бързо защото може да се премости с монтажни елементи хем поевтино хем пе-удобно Мислете с главите си задниците са за друго !

Отговори
1 0
комунист

комунист

04.10.2022 | 19:28

Добре е ако се получи пробива. Дано проектите им са верни с реалните условия.

Отговори
2 0
Батко

Батко

04.10.2022 | 11:55

Ей, ГЕРБерасти, още нямате правителство, а пак напъвате да крадате още и още, и още!

Отговори
10 2
Защо

Защо

04.10.2022 | 11:51

На кого е нужно това и съпътстващите хаос,шум и мръсотия? Дали не е добре да се завършат вече започнатите ремонти първо, дето се влачат с години?

Отговори
15 3

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?