2374

Закърпват 400 м отсечка от Рогошко шосе до старта на ремонта

Дупките по отсечката от 400 метра от Рогошко шосе в посока предприятието "Дунапак" ще бъдат запълнени. Това ще е временно решение до старта на цялостния ремонт на Рогошко шосе, който Община Пловдив планира да направи. Това стана ясно преди минути на среща между кмета, представители на фирми в района и Сдружението "Спаси Пловдив". Още следващата седмица инженери ще бъдат на място, за да огледат и преценят как да бъдат запълнени дупките.

Невена Лилкова от фирма за противопожарна техника разказа, че са принудени да обслужват клиентите на шосето, тъй като не могат да стигнат до офиса им по разбитата отсечка на Рогошко шосе. Калта и кратерите са в кал до коляно.   

За ремонта на Рогошко шосе кметът на Пловдив обясни, че в бюджета има предвидени 4 млн. лева , ще се избере изпълнител и ще стартира същинската работа, каза Димитров. И уточни, че средствата са били предвидени още миналата година. димитров е категоричен, че този път трябва да бъде направен и той е включен в инвестиционната програма на общината.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?