Следвайте ни

"Южен" под блокада днес: Затварят бул. "Ал. Стамболийски" заради ВиК авария

viber icon

Район "Южен" ще е под пълна блокада днес, а излизането в посока запад ще е истински кошмар. Бул. "Никола Вапцаров" е стеснен заради дейности на ВиК, а от водния оператор са поискали затваряне и на успоредния бул. "Ал. Стамболийски". Движението се спира от 9 до 17 ч. в двете платна между кръстовищата с ул. „Стефан Стамболов“ и ул. „Околчица (близо до Коматевско шосе). Причината е поредната  авария на амортизирания  водопровод.

Маршрутите на автобусните  линии  №1, 16 и 36  се променят до края на работния ден. В посока запад „единицата”  ще се отбива от бул. „Ал.  Стамболийски” по ул. „Ст. Стамболов” и ще продължи по  бул. „Н. Вапцаров“, за да излезе на Коматевско шосе. По бул. „Никола Вапцаров” през "Ст. Стамболов" се отклонява и линия № 36.

Рейсовете с номер 16 ще стигат до обръщалото на бул. „Ал. Стамболийски” по бул. „Христо Ботев” и Коматевско шосе вместо по „Никола Вапцаров”.

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

неадекватност на управлението

неадекватност на управлението

24.08.2021 | 11:33

На този булевард са дадени толкова пари за ремонти, че спокойно с тях можеха да удвоят трасето! Кмете, теглите постоянно нови заеми, но бул. Ал. Стамболийски не е булевард! Колко години да чакаме нещо да предприемете?

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?