Следвайте ни

ВиК ремонт затапи възлово кръстовище в Кючука, избягвайте го! СНИМКИ

viber icon

Шофьорите да избягват  преминаването по Коматевско шосе при кръстовището с бул. „Никола Вапцаров” и да търсят обходни маршрути, ако това е възможно.

Тази препоръка отправят към граждани строителите, които  от няколко дни сменят водопровод точно при пресичането на двата булеварда. Ремонтът се извършва от В и К – ЕООД, както „Марица” писа. 

Двама полицейски служители регулират трафика на кръстовището. Бригадата работи в последния участък , а за колите е оставен тесен проход в посока Коматевския възел.

Автомобилите се движат със скоростта на костенурка като през улей. Дълги колони се редят на Коматевско шосе и по южното платно на бул. „Никола Вапцаров”.

Трафикът се извършва по южното платно на бул. „Никола Вапцаров” , където са направени два коридора. Те са разделени със сигнална лента. Движението по това платно е двупосочно, тъй като северното платно на същия булевард е затворено в участъка от Коматевско шосе до първия светофар при пресечката с ул. „Константин Геров”. 

Още преди седмица от община Пловдив предупредиха, че ремонтът ще продължи до края на септември. 

По-голямата част от работата на кръстовището е свършена. Новите тръби са монтирани в платното в посока "Коматево", а в обратното направление - към надлеза - са на финал. 

Предстои смяна на водопровода и в отсечката на бул. "Никола Вапцаров" . Ще се работи в северното платно  между Коматевско шосе и ул. "Константин Геров". Движението по южното платно - към кино "Тракия" - ще бъде двупосочно. 

Снимки от Наташа Манева

 

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Дани

Дани

28.07.2021 | 19:57

Ако работят като на запад . през ноща и да не се подпират през деня.Всичко ще бъде готово ,за няма и една седмица.

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?